annonce
Svømning og vægttab Svømning og vægttab

Skal svømning være din nye vintersport? Motion er en vigtig del af det at være sund og en fordel når du skal tabe dig. Læs her om fordelene ved at svømme dig i god form.

Body-shaming – hvad er det? Body-shaming – hvad er det?

Er det okay at komme med en negativ kommentar til en overvægtig person baseret på vedkommendes vægt, og vil en sådan kommentar være startskuddet til et efterfølgende vægttab hos den overvægtige? For langt de fleste der sidder og læser denne artikel nu vil svaret på dette være et åbenlyst nej - alligevel er body-shaming blevet et udbredt fænomen i vores samfund.

Planlæg din uge trin for trin Planlæg din uge trin for trin

En madplan kan hjælpe dig og din familie med at spise sundere, spare penge og smide mindre mad ud. Her får du en enkel guide fra vores nye bog #sundhverdag til, hvordan man nemmest danner dig et overblik over ugens måltider.

Læsernes top 5 tips til at undgå madspild Læsernes top 5 tips til at undgå madspild

I forbindelse med vores nye bog #sundhverdag spurgte vi vores læsere hvad deres bedste tips til at mindske madspild var. Vi fik et hav af gode tips og udvalgte 5 rigtig gode af dem, som nu har fået deres tip med i bogen. Få dem her. 

Følg Low Carb Bikinikuren i slankeklubben Følg Low Carb Bikinikuren i slankeklubben

Som medlem i Vægtkonsulenternes slankeklub kan du nu følge Low Carb Bikinikuren, hvor du skærer ned for fedt og kulhydrater, men op for dit proteinindtag, med det formål at kickstarte dit vægttab eller komme af med de sidste 3-4 kilo. 

Sund efterårsmad – sådan skal du spise i denne årstid Sund efterårsmad – sådan skal du spise i denne årstid

Hvad er fordelen ved at spise efterårets grøntsager? Få svaret her og få inspiration til en lækker og sund ret med efterårets grøntsager.

Hvor lang tid tager det at ændre sin livsstil? Hvor lang tid tager det at ændre sin livsstil?

Hvor lang tid tager det at ændre livsstil? Det spørgsmål stillede et af vores PremiumPLUS-medlemmer vores ernæringseksport, Elizabeth. Svaret er, at det er individuelt men at man kan regne med at det tager 3-4 måneder for at opbygge en god vane. Læs spørgsmålet og svaret her.

Kickstart dit vægttab med detox Kickstart dit vægttab med detox

Kickstart dit vægttab ved at gå på detox i 2 uger! For et hurtigt og effektivt vægttab kan en detox hjælpe dig på rette spor efter en periode med usunde vaner. Du vil komme af med din sukkertrang og få fornyet energi.

Tilbud på slankebøger Tilbud på slankebøger

Har du brug for inspiration til lækre og sunde opskrifter? Lige nu har vi et eksklusivt tilbud hvor du får 499 kr rabat på vores "Supersund Fastfood" bog og 3 trænings DVD'er. Læs mere om hvordan du køber tilbuddet her

Supersund Fastfood

Annonce

TILMELD NYHEDSBREV

Annonce

Mest læste

 

Beregn dit BMI

Annonce